jeu de cartes à collectionner en ligne
Ana sayfaÖncelikli GeçişZoop ÜnlüleriWhitepaperBlogHakkındaÖzellikler

 Gizlilik Politikası

Son güncelleme: 26 Nisan 2022

Bu gizlilik politikası ("Politika"), Zoop ve ilgili şirketlerinin ("Şirket") zoopcards.com ("Site") web sitesinin tüketici kullanıcılarının kişisel bilgilerini nasıl topladığını, kullandığını ve paylaştığını açıklamaktadır. Bu Politika, bu Politikanın yayınlandığı diğer web sitelerimiz için de geçerlidir. Bu Politika, farklı beyanlar yayınlayan web siteleri için geçerli değildir.

NELERİ TOPLUYORUZ?

Hakkınızda çeşitli şekillerde bilgi almaktayız.

Bize Verdiğiniz Bilgiler. Adınızı, e-posta adresinizi ve bize doğrudan Sitemizde verdiğiniz diğer bilgileri topluyoruz.

Başkalarından Aldığımız Bilgiler. Sizin hakkınızda başka kaynaklardan bilgi alabiliriz. Bunu, bu Siteden aldığımız bilgilere ekleyebiliriz.

Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler. Hakkınızdaki ve bilgisayarınızla ilgili bilgileri otomatik olarak kaydetmekteyiz. Örneğin, Sitemizi ziyaret ederken, bilgisayarınızın işletim sistemi türünü, tarayıcı türünü, tarayıcı dilini, Sitemize göz atmadan önce ziyaret ettiğiniz web sitesini, görüntülediğiniz sayfaları, bir sayfada ne kadar zaman geçirdiğinizi, erişim sürelerini ve Sitemizdeki kullanımınız ve eylemleriniz hakkındaki bilgileri kaydetmekteyiz.

Çerezler. "Çerezler" kullanarak bilgi kaydedebiliriz. Çerezler, bir web sitesi tarafından sabit sürücünüzde depolanan küçük veri dosyalarıdır. Size Sitemizde daha kişisel ve etkileşimli bir deneyim sunmak için hem oturum Çerezlerini (web tarayıcınızı kapattığınızda süresi dolar) hem de kalıcı Çerezleri (siz onları silene kadar bilgisayarınızda kalır) kullanabiliriz. Bu tür bilgiler, Siteyi sizin için daha kullanışlı hale getirmek ve bizimle olan deneyiminizi özel ilgi alanlarınızı ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde ayarlamak için toplanır.

KİŞİSEL BİLGİLERİN KULLANIMI

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki şekilde kullanmaktayız:

  • Kişisel bilgilerinizi sitelerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi işletmek, sürdürmek ve geliştirmek için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi, yarışma başvurularını ve ödüllerini işlemek ve teslim etmek için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi yorum ve sorulara yanıt vermek ve müşteri hizmetleri sunmak için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi onaylar, faturalar, teknik bildirimler, güncellemeler, güvenlik uyarıları, destek ve yönetim mesajları dahil bilgi göndermek için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi, promosyonlar, yaklaşan etkinlikler ve tarafımızdan ve seçili ortaklarımız tarafından sunulan ürün ve hizmetlerle ilgili diğer haberler hakkında iletişim kurmak için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi, kullanıcı bilgilerini diğer kişisel bilgilerle ilişkilendirmek veya birleştirmek için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi hileli, yetkisiz veya yasa dışı faaliyetlere karşı korumak, bunları araştırmak ve engellemek için kullanmaktayız.
  • Kişisel bilgilerinizi, müşterilerin talep ettiği ürün ve hizmetleri sağlamak ve sunmak için kullanmaktayız.

KİŞİSEL BİLGİLERİN PAYLAŞIMI

Kişisel bilgileri aşağıdaki şekilde paylaşabiliriz:

  • Kişisel bilgilerinizi sizin rızanızla paylaşabiliriz. Örneğin, kişisel bilgileri kendi pazarlama faaliyetlerinde kullanmaları için başkalarıyla paylaşmamıza izin verebilirsiniz. Bu kullanımlar kendi gizlilik politikalarına tabi olacaktır.
  • Bir iş anlaşması yaptığımızda veya işimizin veya varlıklarımızın tamamının veya bir kısmının satışını veya devrini içeren bir iş anlaşması müzakere ettiğimizde kişisel bilgileri paylaşabiliriz. Bu anlaşmalar herhangi bir birleşme, finansman, satın alma veya iflas işlemi veya yargılamayı içerebilir.
  • Kişisel bilgileri hukuki, koruma ve güvenlik amaçlarıyla paylaşabiliriz.
  • Yasalara uymak için bilgileri paylaşabiliriz.
  • Yasal taleplere ve hukuki süreçlere yanıt vermek için bilgileri paylaşabiliriz.
  • Zoop., temsilcilerimiz, müşterilerimiz ve diğerlerinin haklarını ve mülkiyetini korumak için bilgileri paylaşabiliriz. Bu, sözleşmelerimizi, politikalarımızı ve kullanım koşullarımızı uygulamayı içerir.
  • Acil bir durumda bilgi paylaşabiliriz. Bu, çalışanlarımızın ve temsilcilerimizin, müşterilerimizin veya herhangi bir kişinin güvenliğini korumayı içerir.
  • Bilgileri, bizim adımıza iş yapması için ihtiyaç duyanlarla paylaşabiliriz.

Ayrıca, toplu ve/veya anonimleştirilmiş verileri kendi kullanımları için başkalarıyla paylaşabiliriz.

BİLGİ SEÇENEKLERİ VE DEĞİŞİKLİKLER

Pazarlama e-postalarımızda nasıl "devre dışı bırakacağınız" açıklanmaktadır. Devre dışı bırakırsanız, size pazarlama dışı e-postalar göndermeye devam edebiliriz. Pazarlama dışı e-postalar, hesaplarınız ve sizinle olan iş ilişkilerimiz hakkındaki e-postaları içerir.
Kişisel bilgilerle ilgili taleplerinizi aşağıdaki İletişim Bilgilerimize gönderebilirsiniz. İletişim seçimlerinizi değiştirmeyi, başkalarıyla paylaşmamızı devre dışı bırakmayı ve kişisel bilgilerinizi güncellemeyi talep edebilirsiniz.
Sitemizden gelen çerezleri genellikle tarayıcı ayarlarınızla kaldırabilir ve reddedebilirsiniz. Birçok tarayıcı, siz ayarlarınızı değiştirene kadar çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Çerezlerimizi kaldırır veya reddederseniz, bu Sitemizin sizdeki çalışma şeklini etkileyebilir.

REŞİT OLMAYANLAR

13 yaşın altındaki ziyaretçilerden kasıtlı olarak Kişisel Veri toplamıyoruz. Hizmet Şartlarımız, tüm kullanıcıların en az 18 yaşında olmasını gerektirmektedir. En az 13 yaşında olan ancak 18 yaşın altındaki reşit olmayan kişiler, bir ebeveynin veya vasinin OpenSea hesabını yalnızca hesap sahibiyle birlikte kullanabilir. 13 yaşın altındaki bir çocuk OpenSea'ye Kişisel Veriler gönderirse ve Kişisel Verilerin 13 yaşın altındaki bir çocuğun bilgileri olduğunu öğrenirsek, bilgileri mümkün olan en kısa sürede silmeye çalışacağız. 13 yaşın altındaki bir çocuğa ait herhangi bir Kişisel Veriye sahip olabileceğimizi düşünüyorsanız, lütfen buradaki "Talep gönder" bağlantısını kullanarak veya aşağıda Bölüm 13'te belirtilen adresten bizimle iletişime geçin.

NEVADA GİZLİLİK HAKLARI

Nevada yasaları, Nevada’da tüketici olan kullanıcılarımızın, kişisel verileri şu anda satılmıyor olsa bile, kişisel verilerinin satılmamasını talep etmelerine izin verir (geçerli Nevada yasalarında tanımlandığı şekilde). Talepler support@zooopcards.com adresine gönderilebilir ve ücretsizdir.

KALİFORNİYA GİZLİLİK HAKLARI 

Bu bölüm yalnızca Kaliforniya'da ikamet edenler ve/veya Kanada'da bulunan kullanıcılar için geçerlidir. Bölüm 10'un amaçları doğrultusunda, (a) Kaliforniya'da ikamet edenler için "kişisel bilgiler”, Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası'nda ("CCPA") verilen anlama sahiptir, ancak CCPA'nın kapsamından muaf tutulan bilgileri içermez; ve (b) Kanada'da bulunan kullanıcılar için "kişisel bilgiler” ise Kişisel Bilgilerin Korunması ve Elektronik Belgeler Yasası'nda (PIPEDA) veya ilgili yerel gizlilik mevzuatında verilen anlama sahiptir, ancak PIPEDA veya ilgili yerel gizlilik mevzuatı kapsamından muaf tutulan bilgileri içermez. Son 12 ay içinde, yukarıda Bölüm 2'de belirttiğimiz bilgi kategorilerini topladık. Kişisel bilgileri üçüncü taraflara satmıyoruz ve son 12 ay içinde satmadık. Pazarlama hizmetleri sağlayıcılarımızın, hedefli reklamcılık için çerez ve pikselleri kullanarak cihazınız ve tıklama verileriniz gibi bilgileri toplamasına izin veriyoruz.

Hakkınızda topladığımız kişisel bilgilerle ilgili olarak aşağıda listelenen haklara sahip olabilirsiniz. Ancak, bu haklar mutlak değildir ve belirli durumlarda talebinizi yasaların izin verdiği şekilde reddedebiliriz.

 ● Bilme Hakkı Talebi. Önceki 12 ay içinde kişisel bilgilerinizi toplamamız, kullanmamız ve ifşa etmemiz hakkında aşağıdaki bilgileri talep etme ve size aşağıdaki bilgilerin bir kopyasını vermemizi isteme hakkına sahipsiniz: 

○ Hakkınızda topladığımız kişisel bilgilerin kategorileri ve belirli parçaları; 

○ Kişisel bilgileri topladığımız kaynak kategorileri; 

○ Kişisel bilgilerin toplanması için ticari amaçlarla yapılan işler; 

○ Kişisel bilgilerin bir iş amacıyla ifşa edildiği üçüncü taraflara ait kategoriler; ve ○ Bir iş amacıyla hakkınızda ifşa edilen kişisel bilgi kategorileri. 

● Silme Hakkı Talebi. CCPA kapsamında, belirli istisnalara tabi olarak kişisel bilgileri silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

Kaliforniya yasaları, Kaliforniya'daki kullanıcıların "kişisel bilgilerinin" (Kaliforniya Medeni Kanunu Bölüm 1798.83'te tanımlandığı şekilde) doğrudan pazarlama amacıyla üçüncü taraflarla nasıl paylaşıldığına dair belirli ayrıntıları talep etmelerine izin verir. Onayınızla veya sizin talimatınızla, hakkınızdaki belirli "kişisel bilgileri" üçüncü tarafların doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Örneğin, bir etkinlikte standımızı ziyaret edip onay verirseniz, e-posta adresinizi etkinlik düzenleyicisine bildiririz. Buna göre, Zoop, pazarlama amacıyla bildirimde bulunmadan önce onay almak isteyen şirketlerin kullanabileceği muafiyeti almaya hak kazanır.

ABD DIŞINDAKİ KULLANICILAR

Avrupa Ekonomik Alanı ("AEA"), Birleşik Krallık veya İsviçre'de bulunuyorsanız, kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili yasalar kapsamında belirli haklara ve korumalara sahipsiniz ve bu bölüm sizin için geçerlidir. İşlemenin Yasal Dayanağı Kişisel verilerinizi işlerken, bunu aşağıdaki yasal dayanakları esas alarak yapacağız:

● Sizinle olan sözleşmemiz kapsamındaki sorumluluklarımızı yerine getirmek için (örneğin, satın aldığınız NFT'leri ve ilgili yardımcı programı sağlamak).

● İşimizi yürütmek veya çıkarlarımızı korumak için kişisel verilerinizi işlemede meşru bir menfaatimiz olduğunda (örneğin, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sağlamak, sürdürmek ve geliştirmek, veri analizi yapmak ve sizinle iletişim kurmak için).

● Yasal yükümlülüklerimize uymak için (örneğin, onaylarınızın kaydını tutmak ve pazarlama iletişimlerini devre dışı bırakanları takip için).

● Kişisel verilerinizi işlememiz için onayınızı aldığımızda (örneğin, bizden pazarlama iletişimleri almayı tercih ettiğinizde). Onay, kişisel verilerinizi işlememizin yasal dayanağı olduğunda, bu onayı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Veri Saklama Kişisel verileri, esas olarak toplama amaçlarımızı yerine getirmek için gerekli olduğu sürece ve yasal, düzenleyici veya diğer uyumluluk yükümlülüklerimizi yerine getirmek de dahil olmak üzere diğer yasal iş amaçları için saklamaktayız. Veri Sahibi Talepleri Belirli sınırlamalara tabi olarak, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilere erişim talep etme ve verilerinizi taşınabilir bir biçimde alma, kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini talep etme hakkı ve belirli işlemelere itiraz etme veya kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz. Bu haklardan herhangi birini kullanmak için lütfen bizimle iletişime geçin. Sorular veya Şikayetler Kişisel verileri işlememiz hakkında çözüme kavuşturamamızla ilgili bir endişeniz olursa, ikamet ettiğiniz yerdeki Veri Koruma Kurumuna şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

Veri Koruma Kurumunuzun iletişim bilgilerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

AEA'daki kişiler için: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en
Birleşik Krallık'taki kişiler için: https://ico.org.uk/global/contact-us/
İsviçre'deki kişiler için: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact.html

Amerika Birleşik Devletleri Dışındaki Kullanıcılar. Hizmetin ABD dışındaki bir kullanıcısıysanız, Hizmeti ziyaret ederek ve bize veri sağlayarak, Kişisel Verilerinizin Gizlilik Politikası'nda tanımlanan amaçlarla işlenebileceğini kabul etmiş ve onaylamış olursunuz. Buna ek olarak, Kişisel Verileriniz toplandığı ülkede ve Kişisel Verilerin işlenmesiyle ilgili yasaların ülkenizdeki yasalardan daha az katı olabileceği Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere diğer ülkelerde işlenebilir. Kişisel Verilerinizi sağlayarak, bu tür bir aktarıma izin vermiş olursunuz.

SOSYAL MEDYA EKLENTİLERİ

Hizmetlerdeki, örneğin Facebook, Instagram, Twitter ve LinkedIn'den Sosyal Medya Eklentilerini, Hizmetlerle ilgili farkındalığı artırmak ve tanıtım amacıyla kullanabiliriz. Bunlarda (ve diğer) üçüncü taraf sitelerinde bulunan etkinlik veya içerikten sorumlu değiliz. Üçüncü tarafa ait bir web sitesine veya hizmete verilen bağlantının, bunların gizlilik uygulamalarını incelediğimiz veya onayladığımız anlamına gelmediğini lütfen unutmayın. Üçüncü tarafa ait bir web sitesini veya hizmeti ziyaret ederseniz, bizim değil, onların gizlilik uygulamalarına ve politikalarına tabi olursunuz. Bu gizlilik politikası, söz konusu diğer web sitelerine ve hizmetlere sağladığınız kişisel bilgiler için geçerli değildir.

İRTİBAT BİLGİLERİ.

Bu gizlilik politikası hakkındaki yorumlarınızı veya sorularınızı memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıca aşağıdaki adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz:

ii Corporation
Services Cayman Limited, 

PO Box 10008, 

Willow House, 

Cricket Square, 

Grand Cayman, 

KY1-1001
E-posta: contact@influencerindex.com



BU GİZLİLİK POLİTİKASINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Bu gizlilik politikasını herhangi bir zamanda değiştirebiliriz. Herhangi bir değişiklik yaparsak, yukarıdaki Son Güncelleme tarihini değiştiririz.